044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Adventtikalenteri alkaa

Jaa artikkeli

Niin se vaan on taas ensimmäinen adventti käsillä. Jos nyt oikein tahtoo yrittää, niin ehkä ne pari taivaalta satanutta vaaleampaa jäätynyttä vesipisaraa saattoi hyvällä tahdolla vähän talventuntuakin tuoda, ehkä. Vaan adventti meille tarkoittaa sitä, että myös Medegon vuotuinen adventtikalenteri alkaa. Tässä, olkaa hyvät!

Adventtikalenteri: luukku 1

Adventtikalenteri alkaa! Viime vuonna aloitetun perinteemme mukaisesti tänäkin vuonna lahjoitamme yhden ensiapukoulutustuokion jollekin sitä tarvitsevalle taholle. Kuka tai mikä ryhmä sen mielestäsi kaikkein eniten tarvitsisi ja ansaitsisi tällä kertaa?

Vuosi sitten koulutustuokio pidettiin Vallilan ensikodilla, jossa kävimme pitämässä 2 x 2 tunnin tilaisuuden ensikodin asiakkaille kodin tapaturmista ja niiden ensiavusta. Saamamme palaute lämmitti mieltä:

“Kiitokset, kun tulit ja mahdollistit meille tärkeän teemaillan. Ilta oli ollut vaikuttava ja sekä asiakkaat että ohjaajat kertoivat infon hyödyllisyydestä ja siitä miten hyvin toit asiat esille.” (Sini Backman, vastaava ohjaaja, Vallilan ensikoti)

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa: kerro meille, mille taholle soisit koulutustuokion ensiavusta, ilmaiseksi? Lahjan tarkemmat speksit:

  • max 8 tunnin koulutus kohteen kanssa sovitusta aiheesta
  • kohteen sijainti Uudellamaalla (lähikoulutus)
  • Koulutuksen ajankohta sovitaan erikseen, kuitenkin koronatilanteen vuoksi todennäköisimmin tapahtuu vuoden 2021 puolella.

 

Laita siis ehdotuksesi sähköpostilla tai yhteydenottolinkkimme kautta, soittamalla tai savumerkeillä! (Tai no, jätä viimeiset käyttämättä, en osaa niitä lukea kuitenkaan…)

Julkaisemme valitun tahon neljäntenä adventtina.

Ihanaa joulunodotusta!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uusista kursseistamme, tuotteistamme sekä pysyt ajan tasalla viimeisimpien blogitekstiemme osalta.

Vastaa

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.