Ensiapukurssit

Miksi?​

Ensiaputaidot ovat tärkeitä hallita niin kotona, harrastusten parissa kuin työpaikallakin.

Vanha sanonta ”vahinko ei tule kello kaulassa” pätee hyvin nykypäiväänkin: koskaan ei voi tietää, missä joku saa sairaskohtauksen tai joutuu vaikkapa onnettomuuteen.

Työturvallisuuslain 46 § sisältää määräykset työpaikkojen ensiapuvalmiudesta. Työsuojeluhallinnon suositusten mukaisesti jokaisella työpaikalla olisi hyvä olla vähintään viisi prosenttia henkilöstöstä ensiapukoulutettuja alasta ja työpaikan koosta riippumatta. Lisäksi erityisen riskialttiilla aloilla on määritetty myös alakohtaisia vaatimuksia ensiapukoulutettujen määrästä ja koulutustasosta. Huomioithan, että yrityksesi voi saada KELA:lta korvausta ensiapukurssien järjestämiseen, kun tarvearvio on tehty yhdessä työterveyshuollon kanssa. Lisätietoa tästä

Medego tarjoaa ensiapukurssit edullisesti ja helposti yrityksesi tai yhteisösi tiloissa. Ensiaputilanteiden harjoittelu autenttisessa ympäristössä (oma työpiste, harrastustilat tai muu vastaava) auttaa parhaiten toimimaan myös tositilanteen tullen.

Valmiiksi määritettyjen kurssien lisäksi Medego tarjoaa erilaisia räätälöityjä kurssi- ja luentopaketteja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin sovitettuna. Esimerkiksi luentopaketti vaikkapa ratsastuskouluihin, oppilaitoksiin tai yrityksen tyhy-päiville voi sisältää harjoituksia ja tietoiskuja sovituista aiheista.

Kerro yhteydenottolomakkeella tarpeenne koulutuksen suhteen, rakennetaan yhdessä toimiva koulutuskokonaisuus!

 

”Kurssissa hyvää oli käytännön harjoittelun paljous, selkeä opetus ja opettajan rohkaisut toimia. Opettajan kertomat tositapahtumat olivat mielenkiintoisia ja pistivät miettimään.” (palaute ensiapukurssilta)