044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Ensiapua eilen, tänään ja huomenna

Jaa artikkeli

Ensiapua eilen, tänään ja huomenna

“Kiitos hyvin järjestetystä yksinyrittäjille räätälöidystä ensiapukurssista, varsinkin käytännön harjoittelut toivat varmuutta toimia myös todellisessa tilanteessa. Mitä enemmän kouluttamiasi  henkilöitä kanssaihmisten joukossa on, sitä luottavaisempi olen että  hädässä olevat ihmiset saavat tarvitsemaansa apua.” (Antti Tiittanen, Jantec Oy)

Kulunut vuosi on ollut meille antoisa, mahtavia koulutustilanteita, aktiivisia koulutettavia ja vakavasta aiheesta huolimatta myös naurua on riittänyt 😉 Paluu takaisin ensiapua kouluttamaan äitiysvapaiden jälkeen on sujunut huomaamatta näiden kokemusten kannattelemana.

Siitä suurin kiitos teille, kurssilaiset ja yhteistyökumppanit! ❤️

Mitä uutta ensi vuonna?

Ensi vuosi startataan hiukan muuttuvissa kuvioissa: kurssisisältöjen hiomista tulee tapahtumaan jonkin verran, muutokset Punainen Risti Ensiapu Oy:n koulutussopimuksissa tulevat vaikuttamaan myös meidän toimintaamme. Miten, se näkyy, kun päätös mahdollisesta kumppanuussopimuksesta on tehty. Joka tapauksessa ensiapukurssit eivät meiltä lopu ja jokaisesta kurssista saa osallistumistodistuksen. Punaisen Ristin koulutusohjelmien ulkopuolisten kurssien etuna on joustavampi mahdollisuus muokata kurssisisältöjä paremmin kohdeyleisön tarpeita vastaavaksi.

Ilokseni voin ilmoittaa, että myös uusia kurssisisältöjä saadaan mukaan, kun kouluttajanamme toimiva Hannu Rintala saatiin koulutettua alkusammutuskoulutus AS1 -kouluttajaksi. 2020 aikana tarjolle tulee siis ensiapukurssisisältöjen lisäksi myös alkusammutuskoulutus työpaikoille, harrasteseurojen toimijoille ja muille porukoille! Hannu on kovan luokan toimija, jolla on sammutustehtävistä sekä ensihoidosta pitkä kokemus. Hannusta ja kursseista lisää alkuvuodesta 😊

Ensiapua auttamistilanteisiin

Joku minulta joskus kysyi, miksi valitsin juuri ensiapukouluttajan työn. Ehkäpä tuo Antin palaute kertoo sen parhaiten: niin kauan, kun on heitä, jotka eivät uskalla toimia auttamistilanteessa, niin kauan minulla on tekemistä. Jos kursseillani onnistun saamaan ihmisille lisää varmuutta siitä, että pystyy auttamaan vaikkapa ihan vain soittamalla 112 tai ensiapua antamalla, koen onnistuneeni.

Jokainen ihminen pystyy olemaan hengenpelastaja ❤

8E7A1041

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uusista kursseistamme, tuotteistamme sekä pysyt ajan tasalla viimeisimpien blogitekstiemme osalta.

Vastaa

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.