044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Ensiapukurssit

Miksi?​

Ensiaputaidot ovat tärkeitä hallita niin kotona, harrastusten parissa kuin työpaikallakin.

Vanha sanonta ”vahinko ei tule kello kaulassa” pätee hyvin nykypäiväänkin: koskaan ei voi tietää, missä joku saa sairaskohtauksen tai joutuu vaikkapa onnettomuuteen.

Muun muassa työturvallisuuslain 46 § sisältää määräykset työpaikkojen ensiapuvalmiudesta. Työsuojeluhallinnon suositusten mukaisesti jokaisella työpaikalla olisi hyvä olla vähintään viisi prosenttia henkilöstöstä ensiapukoulutettuja alasta ja työpaikan koosta riippumatta. Lisäksi erityisen riskialttiilla aloilla on määritetty myös alakohtaisia vaatimuksia ensiapukoulutettujen määrästä ja koulutustasosta. Lisätietoa Työsuojeluhallinnon sivuilta.

Huomioithan, että yrityksesi voi saada KELA:lta korvausta ensiapukurssien järjestämiseen, kun tarvearvio on tehty yhdessä työterveyshuollon kanssa. Lisätietoa tästä.

Medego tarjoaa ensiapukurssit edullisesti ja helposti yrityksesi tai yhteisösi tiloissa. Ensiaputilanteiden harjoittelu autenttisessa ympäristössä (oma työpiste, harrastustilat tai muu vastaava) auttaa parhaiten toimimaan myös tositilanteen tullen.

Valmiiksi määritettyjen kurssien lisäksi Medego tarjoaa erilaisia räätälöityjä kurssi- ja luentopaketteja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin sovitettuna. Esimerkiksi luentopaketti vaikkapa ratsastuskouluihin, oppilaitoksiin tai yrityksen tyhy-päiville voi sisältää harjoituksia ja tietoiskuja sovituista aiheista.

Kerro tarjouspyyntölomakkeella tarpeenne koulutuksen suhteen, rakennetaan yhdessä toimiva koulutuskokonaisuus!

HUOM: COVID-19 -PANDEMIAN AIKANA KIINNITÄMME ERITYISTÄ HUOMIOTA OSALLISTUJIEN TURVALLISUUTEEN.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että huomioimme aina toiminnassamme senhetkiset viranomaisohjeet suojautumisen ja kokoontumisrajoitteiden osalta. 

Lähiopetuksessa käytössä on sekä kasvomaskit että kertakäyttöhanskat, myös käsidesi ja välineiden puhdistamiseen käytettävät aineet ovat käytössä jokaisen toimijan kohdalla.

Pandemian ajan kurssimme on mahdollista tilata myös kokonaan tai osin osallistujia aktivoivina webinaareina tai PRE Oy:n osa kursseista myös yhdistelmäkurssina, jossa osa asioista käydään verkkokurssina, osa lähiopetuksena. Kysy lisää!

Löydät avoimet yleisökurssimme täältä.

”Kurssissa hyvää oli käytännön harjoittelun paljous, selkeä opetus ja opettajan rohkaisut toimia. Opettajan kertomat tositapahtumat olivat mielenkiintoisia ja pistivät miettimään.” (palaute ensiapukurssilta)

Ensiaputilanne kollaasikuva

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.