Medego

Medego

Medego tuottaa pääasiallisesti Uudenmaan alueella käytännönläheiset, osallistavat ensiapukoulutukset tarkoin kohdennettuna yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Koulutusvalikoimaamme kuuluvat niin Medegon omat ensiapukurssipaketit kuin Punainen Risti Ensiapu Oy:n koulutusohjelman mukaiset ensiapukurssit. Myös täysin asiakkaan toiveiden perusteella räätälöidyt kurssipaketit onnistuvat mutkattomasti.

Missionamme on vahvistaa kansalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia lisäämällä auttamisrohkeutta. Jokainen ensiaputilanteessa toimimaan rohkaistunut on askel lähemmäs missiomme toteutumista.

Yrityksen keskeisenä tavoitteena on tyytyväinen asiakas ja pitkäkestoiset asiakassuhteet. 

Medegon opetusideologian mukaan oppija pystyy ymmärtämään oppimansa vasta, kun hän hahmottaa kokonaisuuden yksityiskohtien joukon takaa. Medegon koulutukset tähtäävät aina siihen, että kurssilainen todella oppii, sisäistää ja hahmottaa opeteltavan asian. Usein niin negatiiviseksi koettu sana “Miksi?” kulkee tästä johtuen kaikkien kurssien punaisena lankana ja on tervetullut kysymys myös luentojen aikana.

Pääkouluttajana ja yrittäjänä toimii Sanna Rantanen, joka on tehnyt pitkän uran terveydenhuollossa: kliinisessä hoitotyössä (perusterveydenhuollon ja akuuttihoidon puolella) sekä suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. SPR:n ensiavun ja terveystiedon kouluttaja -koulutuksen hän on käynyt vuonna 2010 ja on siitä asti kouluttanut aktiivisesti ensiapua niin yleisö- kuin yrityskursseillakin. Käytännön osaamistaan hän ylläpitää mm. tapahtumaensiaputehtävissä.

Tutustu Medegon kurssitarjontaan ja lähetä tarjouspyyntö. “Ensiapukurssit” –osiossa myös tärkeää tietoa kurssien järjestämisestä

Tutustu myös ensiapu- ja turvatuotteiden valikoimaamme verkkokaupassamme!