044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Työsuojelutarkastajan pelastuspaketit

Työsuojelutarkastaja kolkuttelemassa ovella, ensiapuasiat rästissä? Henkilöstön koulutukset retuperällä ja ensiapuvälinekaapit tyhjinä, jos niitä on alkuunkaan? Eipä hätää – meillä on teille pelastuspaketti erikokoisiin ongelmiin!

Pelastuspaketit sisältävät eri tilanteisiin tarvittavat ensiaputoimenpiteet, joilla tuimempikin tarkastaja saadaan murahtamaan tyytyväisenä. Hinnat on voimassa Uudenmaan alueella, muualle maahan lähdetään kyllä mutta hiukka lisää bensarahaa tarvitaan.

Ensiapukurssien enimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä. Hinnasto on voimassa juuri niin kauan kuin meistä tuntuu hyvältä ja pidätämme kaikki oikeudet muuttaa hintoja. Painettuasi oston hyväksyvää painiketta on paketti voimassa siitä hetkestä 12 kk eteenpäin. Sovitun kurssipäivän saapi kertaalleen myös siirtää veloituksetta.

Hintoihin lisätään verottajan kaipaama alv 24 %.

KOKO XS: “LÖYSÄT HOUSUSSA”

Kun tarkastaja kävi oikeastaan jo eilen, neljällä tunnilla hätäensiavun oppeja voi saada pahimman anteeksi ja hiukan peliaikaa laittaa hommat kuntoon. Turhat herkut karsittu, vain välttämättömin.

SISÄLTÖ:

Hätäensiapu 4 h -koulutus enintään 20 osallistujalle (1), työpaikan ensiapulaukku (1), ensiapuvälineiden paikan ilmoittava opastekyltti (1), hätäilmoitusohje seinälle (1)

Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin tästä!

Hinta: 600 € alv 0 %

Koko XS

KOKO S: “NYT O KIIRE!”

Tällä näppärällä paketilla hoidat vähän enemmän palikoita paikoilleen silloin, kun tarkastaja on jo ovella ja ensiapuasiat vielä rempallaan. Hätäensiavun lisäksi porukalle perustietoa sairauskohtauksista niin saa asiakaskin parempaa jeesiä tiskillä.

SISÄLTÖ: 

Hätäensiapu 8 tuntia -koulutus enintään 20 osallistujalle (1), + ensiapukaapin sisältö työpaikoille tai työpaikan ensiapulaukku (1), silmähuuhde Cederroth 500 ml (2), seinäteline (1) kahdelle Cederroth silmähuuhteelle, ensiapuvälineiden (1) sekä silmähuuhteiden (1) merkitsemiseen tarkoitetut opastekyltit, hätäilmoitusohje seinälle (1).

Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin tästä!

Hinta: 1 100 € alv 0 %

PELASTUSPAKETTI KOKO S

KOKO M: “EHTIIHÄN TÄSSÄ”

Kun ei olla ihan jäniksen selässä, voi suunnitella jo vähän maltillisemmin. Tässä paketissa arvostetaan myös sitä osaamista – 16 tunnissa ehtii jo treenatakin! Edelliseen lisättynä palovammoja, haavoja, raajamurtumia ja nivelvammoja, vähän enemmän myös työpaikan ensiapuvalmiutta ja turvallisuusnäkökulmia. Lähikurssilla treenailua autenttisessa työympäristössä. Tästähän voi saada tarkastuksessa jo pään silitystä! 

SISÄLTÖ:

Ensiavun peruskurssi 16 tuntia tai ensiavun jatkokurssi 16 tuntia (edellyttää voimassaolevaa peruskurssia) (1), 2 x ensiapukaapin sisältö / 1 x sisältö + 1 x työpaikan ensiapulaukku sekä silmähuuhteet Cederroth 500 ml (4) + telineet 2 Cederroth silmähuuhteelle (2). Ensiapuvälineiden (2) ja silmähuuhtelupisteen (2) merkitsemiseen tarkoitetut opastekyltit, hätäilmoitusohje seinälle (1)

Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin tästä!

Hinta: 1 700 € alv 0 %

PELASTUSPAKETTI KOKO M

KOKO L: “HOMMA KUNTOON”

No niin se on, että tästä jos vielä jotain puutetta löytää niin sitten valehtelee. Mikä parasta, itse ei tarvitse muistaa päivittelykursseja tai tavaroita kun joku muu huolehtii niistä puolestanne ja muistuttelee säännöllisesti, avaimet -tai ensiapuvalmiudet- käteen -periaatteella. Aika helppoa!

SISÄLTÖ:

Ensiavun perus- ja jatkokurssit (á 16h) tai 2 x ensiavun peruskurssi 16 h sekä huolehtiminen kurssien päivittämisestä sekä ensiapuvarustuksen täydentämisestä vuosittain (lisäkurssit ja -tuotteet erillisen hinnaston mukaan). Ensiapukaapin sisältö työpaikoille (2) + työpaikan ensiapulaukku (1), laastariautomaatit (2) sekä silmähuuhteet 500 ml (6) + telineet silmähuuhdeparille (3). Ensiapupisteen merkitsemiseen tarkoitetut opastekyltit (3), silmähuuhdepisteen merkitsemiseen tarkoitetut opastekyltit (3) ja hätäilmoitusohje seinälle (1).

Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin tästä!

Hinta: 3 300 € alv 0%

PELASTUSPAKETTI KOKO L

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.