044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Ensiapuasema Cederroth

Ensiapuasema Cederrothin on se ehta klassikko! Tarpeelliset ensiapuvälineet isommille kuin pienemmillekin työpaikoille, siististi seinätelineessä suojattuna ja helposti otettavissa.

Muistathan merkitä ensiaputarvikkeiden sijainnin opastekyltillä!

189,00  sis. alv 24 %

Kuvaus

Ensiapuasema Cederroth

Ensiapuasema Cederroth on klassikko! Seinälle kiinnitettävä ensiapuasema sisältää kattavan välineistön työpaikkojen tapaturmiin.

Läpinäkyvä kansi auttaa löytämään tuotteet helposti ja sen kumitiivisteet suojaavat myös ensiapuvälineet lialta. Cederrothin tuotteissa on pakkauksiin painettuna selkeät kuvalliset käyttöohjeet, mikä auttaa myös tuotteiden käyttämiseen silloin, kun niistä ei ole aiempaa kokemusta.

Erikokoisten haavojen ensiapuun

Ensiapuasema Cederroth sisältää välineitä haavojen ja ruhjeiden ensiapuun: huuhteluspray ja Salvequick haavapyyhkeet auttavat puhdistamaan haavat silloinkin, kun juokseva vesi ei ole välittömästi saatavissa. Laastarikasetista löydät sen kaikkein yleisimmin käytetyn ensiapuvälineen siististi otettavissa. Laastari otetaan vetämällä se alaspäin laastariautomaatista. Tällöin jäljelle jäävät laastarit pysyvät kuivina ja puhtaina.

Suurempien verenvuotojen tyrehdyttämiseen ensiapuasemasta löytyy erikokoisia ensiapusiteitä, joissa on mukana kiinteästi tarttumaton haavatyyny. Haavatyynyn ansiosta ensisiteet soveltuvat myös esimerkiksi palovammojen hoitoon.

Apua myös palovammojen sekä silmätapaturmien ensiapuun

Palovamman välitön ensiapu on aina vamma-alueen viilentäminen. Jos juoksevaa vettä ei ole välittömästi saatavilla, ensiapuasemasta löydät Burn gel -palovammataitokset, joissa on vamma-aluetta viilentävää geeliä. Geelin vaikutus kestää jopa 2 tuntia.

Lieviin silmävammoihin sopii Cederroth Eye & Wound huuhteluspray. Huuhteluvesi tulee spraypullosta sumutemuotoisena, jolloin se hellästi huuhtelee silmään joutuneet roskat tai kemikaaliroiskeet. Parasta tässä pullossa on, että mahdollinen pulloon jäljelle jäävä neste säilyy streriilinä tuotteen avaamisesta huolimatta aina viimeiseen voimassaolopäivään asti.

Lisäksi ensiapuasema Cederroth:sta löydät tartuntasuojapakkauksen, joka sisältää suojakäsineet, elvytyssuojan sekä desinfiointipyyhkeitä.

Ensiapuasemassa on myös tilaa lisätuotteille tai vaikkapa täydennystarvikkeille.

Mitat:

Leveys 29 cm
Korkeus 46 cm
Syvyys 12 cm

REF 490920

HUOM: Asennusohjeet tulevat toimituksessa mukana. Muistathan merkitä ensiapuaseman sijainnin myös opastekyltillä!

Sisältö:

2 x Cederroth 4-in-1 iso ensiapuside (REF 1910), 3 x Cederroth 4-in-1 pieni ensiapuside (REF 1911), 1 x Cederroth Burn Gel palovammataitos, 2 kpl / rasia (REF 901900), 1 x Cederroth Eye & Wound huuhteluspray, 150 ml (REF 726000), 1 x Salvequick laastariautomaatti, sis 40 kpl kangaslaastari (REF 6444) ja 45 kpl muovilaastari (REF 6036), 1 x Salvequick haavapyyhe, 20 kpl (REF 323700), 1 x Cederroth tartuntasuojapakkaus (REF 2596), 1 x Ensiapuohje, 1 x Laastari- ja haavapyyheautomaatin avain ja 1 x Asennusohje.

Valmistaja:

Cederroth

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ensiapuasema Cederroth”

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.