044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Kertakäyttöinen kylmähaude

Nopea ensiapu erilaisiin nivelvammoihin ja murtumiin. Helppokäyttöinen, kylmenee ilman pakastinta.

1,80  sis. alv 24 %

Kuvaus

Kertakäyttöinen kylmähaude

Kertakäyttöinen kylmähaude on tarpeellinen lisä ensiapulaukkuihin ja -kaappeihin tilanteissa, joissa kylmähoitoa tarvitaan mutta pakastin ei ole saatavilla. Kylmäpakkaus on tarkoitettu ensiapuvälineeksi nivelvammoihin ja murtumiin, verenvuototilanteisiin, palovammoihin (kivun salliessa) jne. Kylmän toiminta edellä mainituissa tilanteissa perustuu paikallisen turvotuksen sekä verenvuodon vähentymiseen / muodostumisen hidastumiseen sekä kivun lievittämiseen.

Kylmähaudetta ei tarvitse säilyttää pakastimessa. Pakkauksen kylmeneminen tapahtuu kemiallisen reaktion avulla, jossa pakkauksen sisällä olevan nestepussi rikkoutuessaan reagoi kalkkiammoniumnitraatin kanssa. Kylmäominaisuus säilyy n. 20 minuuttia. Tuote on kertakäyttöinen.

Käyttöön liittyvät varotoimet:

Tuote sisältää vettä ja kalkkiammoniumnitraattia. Mikäli pakkaus vaurioituu ja ainetta joutuu iholle tai korroosioalttiille pinnoille, tulee ne huuhdella välittömästi runsaalla vedellä. Tarvittaessa, mikäli aine aiheuttaa iho-oireita, hakeudu lääkäriin.
Tuote säilytetään huoneenlämmössä. Ensiapulaukussa tai muuten hankausalttiissa tilassa säilytettäessä on suositeltavaa säilyttää pakkaus tiiviissä muovipussissa.

Voidaan hävittää sekajätteen mukana.

Saatavana myös 30kpl:n laatikoissa.

Mitat:

25 cm x 14 cm x 3 cm

Lisätiedot

Paino 0.350 kg
Mitat 25 × 14 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kertakäyttöinen kylmähaude”

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.