044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Palovammasidos For Burns 10 x 10 cm

Palovammasidos soveltuu pienten palovammojen nopeaan ensiapuun. Sidoksen sisältämä geeli viilentää tehokkaasti palovamma-aluetta hidastaen palovamman etenemistä sekä rakkuloiden muodostumista. Viilentävä geeli myös lievittää kipua alueella.

6,00  sis. alv 24 %

Kuvaus

Palovammasidos For Burns 10 x 10 cm

Sisältää geeliä, joka viilentää palovamma-aluetta sekä lievittää kipua. Nopeasti palovammaan käytettynä steriili, yksittäispakattu tuote hidastaa merkittävästi palovamman etenemistä ja vähentää sitä kautta rakkuloiden syntymisen riskiä. Tuote sopii käytettäväksi pieniin palovammoihin.

Käyttöohje:

Aseta sidos suoraan palovamma-alueen päälle. Valitse sidos, joka kooltaan vastaa mahdollisimman hyvin palaneen alueen kokoa. Se  toimii parhaiten, jos sitä ei peitetä millään. Jos sidos kuitenkin tarvitsee kiinnittää, käytä hengittävää joustosidettä tai sideharsoa, jolla sidos kiinnitetään löyhästi. Liian paksu kerros kiinnityssidettä vaikuttaa For Burns -palovammasidoksen lämmönhaihdutuskykyyn. Pakkauksessa oleva ylimääräinen geeli kaadetaan For Burns -palovammasidoksen päälle.

Pidä sidos palovamma-alueella vähintään 30–50 minuuttia. Tuotteen vaikutus kestää tehokkaimmillaan kolmen tunnin ajan.

Tuotetta ei tule käyttää kemikaalien aiheuttamaan palovammaan, ennen kuin kaikki kemikaali on saatu pois iholta. Sen jälkeen palovammasidoksen käyttö on turvallista.

Tuote on kertakäyttöinen.

Vaikuttavat aineet:

Vesi, teepuuöljy (1 %)

Lisätiedot

Paino 0,055 kg
Mitat 15 × 11,5 × 0,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palovammasidos For Burns 10 x 10 cm”

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.