044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

PELASTUSPAKETTI KOKO L: "HOMMA KUNTOON"

Pelastuspaketti koko L – avaimet -tai ensiapuvalmiudet- käteen -periaatteella toimiva hyvin kattava paketti.

Melko helppoa!

Hinta: 3300 e alv 0 %

Hinta on voimassa Uudenmaan alueella, muualle maahan lähdetään kyllä mutta hiukka lisää bensarahaa tarvitaan. Sovi kanssamme käypä tuohipinkan koko ottamalla yhteyttä!

Tilaus: Muistathan ilmoittaa yhteystiedot tilausta tehdessäsi (sähköposti, puhelinnumero, koulutuspaikan osoite). Olemme yhteydessä ensi tilassa sopiaksemme koulutusajankohdat. Voit myös olla itse yhteydessä info@medego.fi tai yhteystietolomakkeemme kautta.

4.092,00  sis. alv 24 %

Kuvaus

PELASTUSPAKETTI KOKO L: ”HOMMA KUNTOON”

Pelastuspaketti koko L, kaikki valmiiksi pureskeltuna! Tästä jos vielä jotain puutetta löytää niin sitten valehtelee. Mikä parasta, itse ei tarvitse muistaa päivittelykursseja tai tavaroita kun pelastuspaketti koko L sisältää sen, että joku muu huolehtii niistä puolestanne ja muistuttelee säännöllisesti, avaimet -tai ensiapuvalmiudet- käteen -periaatteella. Melko helppoa!

SISÄLTÖ:

 

Hinta: 3300 e alv 0 %

Hinta on voimassa Uudenmaan alueella, muualle maahan lähdetään kyllä mutta hiukka lisää bensarahaa tarvitaan. Sovi kanssamme käypä tuohipinkan koko ottamalla yhteyttä!

Painettuasi oston hyväksyvää painiketta on paketti voimassa siitä hetkestä 12 kk eteenpäin. Sovitun kurssipäivän saapi kertaalleen myös siirtää veloituksetta.

Tilaus: Muistathan ilmoittaa tilauksen yhteydessä yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero, kurssipaikan osoite). Olemme yhteydessä ensi tilassa sopiaksemme koulutusajankohdat. Voit myös olla itse yhteydessä täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PELASTUSPAKETTI KOKO L: ”HOMMA KUNTOON””

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.