044 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

PELASTUSPAKETTI KOKO XS: "LÖYSÄT HOUSUSSA"

Kun tarkastaja kävi oikeastaan jo eilen, neljällä tunnilla hätäensiapuoppeja voi saada pahimman anteeksi ja hiukan peliaikaa laittaa hommat kuntoon. Turhat herkut karsittu, vain välttämättömin.

Hinta: 600 e alv 0 %

Hinta on voimassa Uudenmaan alueella, muualle maahan lähdetään kyllä mutta hiukka lisää bensarahaa tarvitaan. Sovi kanssamme käypä tuohipinkan koko ottamalla yhteyttä!

Tilaus: Muistathan ilmoittaa yhteystiedot tilausta tehdessäsi (sähköposti, puhelinnumero sekä koulutuspaikan osoite). Olemme yhteydessä ensi tilassa sopiaksemme koulutusajankohdat. Voit myös olla itse yhteydessä info@medego.fi tai yhteystietolomakkeemme kautta.

744,00  sis. alv 24 %

Kuvaus

PELASTUSPAKETTI KOKO XS: ”LÖYSÄT HOUSUSSA”

Pelastuspaketti koko XS – nimensä mukaisesti kun oikeastaan ei enää ehdi. Kun tarkastaja kävi oikeastaan jo eilen, neljällä tunnilla hätäensiapuoppeja voi saada pahimman anteeksi ja hiukan peliaikaa laittaa hommat kuntoon. Turhat herkut karsittu, vain välttämättömin.

SISÄLTÖ:

Hinta: 600 e alv 0 %

Hinta on voimassa Uudenmaan alueella, muualle maahan lähdetään kyllä mutta hiukka lisää bensarahaa tarvitaan. Sovi kanssamme käypä tuohipinkan koko ottamalla yhteyttä!

Painettuasi oston hyväksyvää painiketta on paketti voimassa siitä hetkestä 12 kk eteenpäin. Sovitun kurssipäivän saapi kertaalleen myös siirtää veloituksetta.

Tilaus: Muistathan ilmoittaa tilausta tehdessäsi yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero, koulutuspaikan osoite). Olemme yhteydessä ensi tilassa sopiaksemme koulutusajankohdat. Voit myös olla itse yhteydessä info@medego.fi tai yhteystietolomakkeemme kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PELASTUSPAKETTI KOKO XS: ”LÖYSÄT HOUSUSSA””

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.