+358 44 987 0262

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 9:00 - 18:00

Verkkokauppa 24h

Facebook

Seuraa somessa

Silmähuuhde Cederroth 500 ml

Cederroth silmänhuuhtelupullo (REF 725200) sisältää steriiliä puskuroitua ja säilöntäaineetonta keittosuolaliuosta. Se paitsi laimentaa, myös neutraloi emäs- ja happoroiskeita, jolloin se toimii puskuroimatonta silmähuuhdetta tehokkaammin. Yksi pullo riittää tehokkaaseen huuhteluun 1,5 minuutin ajaksi.

HUOM: syövyttäviä aineita tulee huuhdella 30 min ajan.

15,00 sis. alv 24%

Kuvaus

Cederroth silmänhuuhtelupullo on tarpeen silloin, kun silmään joutuu roska, pölyä tai kemikaalia. Cederroth silmänhuuhtelupullossa on ergononinen huuhtelukuppi, jonka ansiosta pullo saadaan asetettua tukevasti silmän ympärille ja se auttaa myös pitämään silmän auki sitä huuhdottaessa.

 Ominaisuudet:

  • Sisältää 500 ml steriiliä, puskuroitua, säilöntäaineetonta keittosuolaliuosta.
  • Tuote on kertakäyttöinen. Käytä aina koko pullon sisältö silmää huuhtoessasi.
  • Pullo mahdollistaa tasaisen, runsaan huuhtelunesteen virtauksen tehokkaasti n. 1,5 minuutin ajaksi
  • Neutraloiva vaikutus emäs- ja happoroiskeisiin pelkän laimentavan ominaisuuden lisäksi tehostaa tuotteen tehoa ja lyhentää huuhteluun tarvittavaa aikaa (katso video täältä)
  • Pölysuojattu huuhtelukuppi tekee tuotteen miellyttäväksi käyttää.

HUOM:

Cederroth silmänhuuhtelupullo tulee aina sijoittaa tilaan, jossa silmään kohdistuvat tapaturmat ovat todennäköisimpiä. Huolehdi aina siitä, että kulkureitti silmänhuuhtelupullon luo on vapaana ja sellainen, että sinne pääsee hakeutumaan myös tilanteessa, jossa silmät eivät ole toimintakykyiset. Suositeltava säilytyspaikka on tuotteelle tarkoitettu seinäteline (REF 7251, REF 7202).

Syövyttävien aineiden aiheuttamien silmätapaturmien huuhtelua suositellaan jatkettavaksi 30 minuutin ajan. Varaathan riittävästi silmähuuhteita tällaisen työpisteen läheisyyteen.

Työpaikoissa sekä julkisissa rakennuksissa silmänhuuhdepullojen sijainti tulee merkitä opastekyltillä. Muistathan tilata sen samalla!

Mitat

halkaisija 6,6 cm
korkeus 23,5 cm

REF 725200

 

Lisätiedot

Mitat 23.5 × 6.6 × 6.6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silmähuuhde Cederroth 500 ml”

Tiedätkö sinä miten toimia hätätilanteessa?

Liity postituslistalle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiteksteistä.